IMG_0122

az ön szolgáltában

Exkluzív termeink

Ajánljuk magunkat

Családi rendezvények

Tudjuk, hogy nem könnyű egy-egy nagyobb családi ünnepet megszervezni, és számtalan megoldandó problémával kell ilyenkor szembesülni: Elfér -e majd kényelmesen a család? Le tud -e egyszerre mindenki az asztalhoz ülni? Ízlik -e majd a menü mindenkinek? Miből, mennyi készüljön el? És akkor még nem is beszéltünk az összejövetel utáni órákig tartó mosogatásról, és takarítástól, ami biztosan kimeríti a vendéglátókat.

 

Levesszük válláról a szervezés gondját!

Ebben szeretnénk mi a segítségükre lenni, hogy a fontos családi pillanatokat mindenki ugyanúgy meg tudja élni. Hangulatos éttermünkben és kerthelyiségünkben számtalan családi rendezvényt bonyolítottunk már le, és fontosnak tartjuk, hogy a család minden tagja együtt ünnepelhessen. Születésnap, évforduló, keresztelő, eljegyzés vagy ballagási ebéd? Önnek nincs más dolga, mint elképzeléseit munkatársainkkal megosztani, és utána az esemény minden pillanatát kiélvezni. Kérés esetén különtermet is tudunk biztosítani!
Gondoljon ránk baráti összejövetelek, osztálytalálkozók szervezésekor is!

Esküvőszervezés – minden apró részletre ügyelve

Szállodánk kúriajellegű épülete hangulatos helyszín esküvők szervezésére. Legyen szó egy szertartás utáni meghitt családi ebédről vagy hajnalig tartó táncos lakodalomról, közvetlen kertkapcsolatos rendezvénytermünkben gondoskodunk az emlékezetes pillanatokról. A házias ízekre és egészséges ételekre szakácsaink, a gyors kiszolgálásra pedig tapasztalt felszolgálócsapatunk szakértelme a garancia. A teremelrendezés, dekoráció, az étel- és italkínálat minden apró részletét az ifjú pár elképzelései szerint alakítjuk ki, és egyedi kérések megvalósítására is nyitottak vagyunk. A hosszúra nyúló ünneplés fáradalmait az ifjú pár és a messzebbről érkezett barátok, rokonok is felújított szobáinkban pihenhetik ki.

Halotti tor – a Farkasréti temető közvetlen közelében

A családot sajnos nem csak örömteli események hozzák össze. Egy szeretett családtag elvesztése után a halotti toron lehetőség van a közös emlékezésre. Éttermünkben, a Farkasréti temetőtől mindössze néhány száz méterre méltó környezetben láthatja vendégül a búcsúztatásra érkezőket.

Céges rendezvények, konferencia

Tárgyalások, szakmai rendezvények miatt gyakran jár a fővárosban? Esetleg munkatársainak, ügyfeleinek vagy üzletfeleinek keres szállást néhány napra vagy egy hosszabb időszakra? A belvárostól mindössze néhány perc távolságra a Walzer Hotel*** igazi nyugodt kis sziget a pezsgő nagyvárosban. Felújított, kertre néző szobáinkban az alvás garantáltan pihentető, és a wifi is ingyenesen elérhető. Ráadásul autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető!

 

Céges rendezvény, üzleti megbeszélés Budán!

Szállodánk kitűnő választás, ha Ön…

–  üzleti megbeszélés  meeting, tréning, szeminárium, konferencia, kongresszus, termékbemutató, partnertalálkozó, bankett , bál,

…vagy bármilyen más rendezvény megszervezéséhez ideális helyszínt keres. A földszinten található konferenciatermek a kerttel egy nyugodt és hangulatos környezetet teremtenek. A nagyterem színházszerű ültetéssel 60 főre alkalmas, míg kistermünkben széksorosan 25, U-alakban 15 főt tudunk elhelyezni.
Felszerelés: Flip-chart, projektor, vetítővászon, hangosítás. A konferencia résztvevőinek étkezéseit és kávészüneteit külön helyiségben, illetve a kertben bonyolítjuk le. A szálloda szaunája és kondicionáló részlege is vendégeink kényelmét szolgálja.

Ideális tárgyalásokhoz, üzleti ebédekhez

Éttermünk és csendes kerthelyisége tökéletes helyszín üzleti vacsorákhoz és ebédekhez. Nyugodt környezet, házias ízek, egészséges ételek, kiváló magyar borok… vagyis minden, amivel tárgyalása sikeréhez mi hozzájárulhatunk.

Rendezvényekre is felkészülve

Tréning, továbbképzés, esetleg partnertalálkozó vagy évzáró céges buli? A Walzer Hotelben biztosan nem fog csalódni. Csapatunk tapasztalt a céges rendezvények szervezésében, és mindig nyitott az egyedi kérésekre. Természetes megvilágítású termeinkben széksoros elrendezésben 60 fő kényelmesen elfér, flipchart tábláról és vetítővászonról gondoskodunk. Ráadásul a szálloda egész területén ingyenes a wifi hozzáférés!

Specifikációk

Terem fotója

Terem neve

Strauss

Terem leírása

Elegáns, csendes, kertkapcsolatos, világos és klimatizált terem. Esküvők és egyéb családi rendezvények, üzleti prezentációk, képzések ideális helyszíne. A helység összenyítható a 70 m2-es Mozart teremmel.

Terem jellemzői

Méret: 36 m2

Iskolapados elrendezésben: 20 fő

Színházterem elrendezésben: 30 fő

U alak: 15 fő

Nappali fény: igen

Sötétíthető: igen

Klimatizáció: igen

Mozart

Elegáns, kertkapcsolatos, világos klimatizált terem. Esküvők és egyéb családi rendezvények, üzleti prezentációk, képzések ideális helyszíne. A helység összenyitható a 36 m2-es Strauss teremmel.

Méretek: 70m2

Iskolapados elrendezésben: 36 fő

Színházterem elrendezésben: 55 fő

U alak: 30 fő

Nappali fény: igen

Sötétíthető: igen

Klimatizáció: igen

Cím

 Németvölgyi út 110.,
Budapest, 1124

Nyitvatartás

07-22
Hétfő-Vasárnap

Kapcsolatok

Telefon:06-1/319-1212
Email: felsved@gmail.com

2024. június
h k s c p s v
« jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Foglaljon szállást telefonon!